Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Tweepersoonsbed frame

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Tweepersoonsbed frame

44,95 €

Ben je het beu om in een te klein bed te slapen? Dat is verleden tijd. Het is tijd om je bed te vernieuwen. Een tweepersoonsbed, lekker ruim, zeker als je het wilt delen. Je zult zien hoe snel je het LUFE tweepersoonsbed frame in elkaar zet

Meer details

Het LUFE tweepersoonsbed frame kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedlades of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De lattenbodem is optioneel bij dit product.
· De accessoires worden apart verkocht.

Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: Hoofdeind 68,5 cm; Voeteneinde 34,5 cm
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 149 cm / 169 cm / 189 cm

 

 Bestaat uit:

  • Tweepersoonsbed frame


BESCHRIJVING
Ben je het beu om met ingetrokken benen te moeten slapen omdat ze anders over de rand steken? Dit is het moment om je bed te vernieuwen. En wat beter dan een tweepersoonsbed? Beter omdat je met meer ruimte beter slaapt en beter als je het wilt delen. Je kunt je niet voorstellen hoe snel je het LUFE tweepersoonsbed frame in elkaar zet. En als je het resultaat ziet ga je je voorstellen hoe het eruit ziet als je het combineert met de andere accessoires van LUFE

Het LUFE tweepersoonsbed frame is licht maar verbazend stevig. Daardoor is het stabiel maar toch gemakkelijk te verplaatsen als je het moet opmaken. En past perfect bij de andere meubels van de LUFE familie.

Net zoals alle andere meubels van LUFE, het LUFE tweepersoonsbed frame is gemaakt van ecologisch massief grenen met PEFC certificaat. De lattenbodem en matras zijn apart verkrijgbaar.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt.
Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis

Je kunt het LUFE tweepersoonsbed frame verder personaliseren met de accessoires die apart verkocht worden. Dat spaart tijd, geld en ruimte. Slaap zacht!

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE tweepersoonsbed frame gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE tweepersoonsbed frame in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Tweepersoonsbed frame

Tweepersoonsbed frame

Ben je het beu om in een te klein bed te slapen? Dat is verleden tijd. Het is tijd om je bed te vernieuwen. Een tweepersoonsbed, lekker ruim, zeker als je het wilt delen. Je zult zien hoe snel je het LUFE tweepersoonsbed frame in elkaar zet

Schrijf uw recensie