Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Compleet Tweepersoonsbed met bedlade

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Compleet Tweepersoonsbed met bedlade

274,95 €

Het is niet eenvoudig je huis opgeruimd te houden. Hiervoor heb je multifunctionele meubels nodig. Het LUFE Compleet Tweepersoonsbed met bedlade is precies dat. De bedlade transformeert je tweepersoonsbed in een extra opslagruimte.

Meer details


Het LUFE Compleet Tweepersoonsbed met bedlade kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals bedlades, het onderschuifbed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs kussens.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· De accessoires worden apart verkocht.
· Bij LUFE hebben we kussens op maat.
· De bijgeleverde matras is naar keus, 17 of 21 cm dik afhankelijk van welke hardheid het beste bij je past

Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Hoogte: Hoofdeind 68,5 cm; Voeteneinde 34,5 cm
 • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
 • Breedte buitenmaat: 149 cm / 169 cm / 189 cm

Bestaat uit:

 • Tweepersoonsbed frame
 • Lattenbodem
 • Matras 17 cm of 21 cm
 • Bedlade


BESCHRIJVING
Een opgeruimd huis hebben is geen sinecure. Dat weten we allemaal. Daarom is het fijn dat er multifunctionele meubels zijn. Het LUFE Compleet Tweepersoonsbed met bedlade is precies dat. Het is een compleet bed met een bedlade die onder het bed verdwijnt. Je kunt er van alles in opslaan zoals kussens, volumineus beddengoed of wat je ook maar wilt. Je schept ruimte in je kasten en de ruimte onder het bed blijft schoon en benut.

Het geheel is gemaakt van massief grenen met ecologisch PEFC certificaat en is eenvoudig te monteren.

Het LUFE Compleet Tweepersoonsbed met bedlade kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie die apart worden aangeboden

Het LUFE Compleet Tweepersoonsbed met bedlade is zoals al onze meubels uit de LUFE familie, gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.


Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE Complete Tweepersoonsbed met bedlade gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE Complete Tweepersoonsbed met bedlade in elkaar zet.


Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Compleet Tweepersoonsbed met bedlade

Compleet Tweepersoonsbed met bedlade

Het is niet eenvoudig je huis opgeruimd te houden. Hiervoor heb je multifunctionele meubels nodig. Het LUFE Compleet Tweepersoonsbed met bedlade is precies dat. De bedlade transformeert je tweepersoonsbed in een extra opslagruimte.

Schrijf uw recensie