Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Compleet Tweepersoonsbed

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Compleet Tweepersoonsbed

219,95 €

Lekker ruim slapen. Je ‘s morgens heerlijk uitrekken... dat zijn van die kleine pleziertjes in het leven. Voor slechts €219,95 kun je dit genot hebben met het LUFE compleet Tweepersoonsbed van massief grenen.
Inclusief lattenbodem en matras.

Meer details


Het LUFE compleet Tweepersoonsbed kun je combineren met andere accessoires uit de LUFE familie zoals bedlades de je aan beide zijden van het bed kunt plaatsen, het onderschuifbed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs kussens.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· Bij LUFE hebben we kussens op maat.
· De bijgeleverde matras is 21 cm dik.
· De accessoires worden apart verkocht.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt


KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: hoofdeinde 68,5 cm / voeteneinde 34,5 cm
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 149 cm / 169 cm / 189 cm


Bestaat uit:

  • Bedframe
  • Lattenbodem
  • Matras (21 cm dik)


BESCHRIJVING
Lekker slapen en ruimte hebben om je lekker uit te rekken ‘s morgens.. dat zijn van die kleiene genoegens die geen prijs hebben. Of eigenlijk hebbent ze dat wel maar als we je die zeggen geloof je ons niet. Het LUFE compleet Tweepersoonsbed is een bed frame met een lattenbodem gemaakt van PEFC gecertificeerd massief grenen en een comfortabel matras voor een goede nachtrust. Een compleet bed zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

De kussens worden apart verkocht evenals een hele serie accessoires. Zo kun je je LUFE Compleet tweepersoonsbed aanpassen aan jouw wensen.

Het LUFE compleet Tweepersoonsbed is zoals al onze meubels uit de LUFE familie, gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Het LUFE compleet Tweepersoonsbed is eenvoudig en snel te monteren.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is de LUFE compleet Tweepersoonsbed gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE compleet Tweepersoonsbed in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Compleet Tweepersoonsbed

Compleet Tweepersoonsbed

Lekker ruim slapen. Je ‘s morgens heerlijk uitrekken... dat zijn van die kleine pleziertjes in het leven. Voor slechts €219,95 kun je dit genot hebben met het LUFE compleet Tweepersoonsbed van massief grenen.
Inclusief lattenbodem en matras.

Schrijf uw recensie