Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Tweepersoonsbed met lattenbodem

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Tweepersoonsbed met lattenbodem

65,95 €

Ben je het beu dat je je niet lekker kunt omdraaien in je bed zonder dat je denkt dat je eruit valt? Hier is de oplossing. Het LUFE Tweepersoonsbed. Hoe meer plaats hoe beter, zeker als je die met nog iemand wilt delen.
Inclusief lattenbodem

Meer details


Het is, net als alle andere producten van LUFE, een ecologisch meubel. Je kunt het combineren met andere accessoires uit de LUFE familie zoals bedlades de je aan beide zijden van het bed kunt plaatsen, het onderschuifbed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs matrassen en kussens.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Slaap lekker!


· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De accessoires worden apart verkocht.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: hoofdeinde 68,5 cm / voeteneinde 34,5 cm
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 149 cm / 169 cm / 189 cm

 

Bestaat uit:

  • Bedframe
  • Lattenbodem


BESCHRIJVING
Kun je je niet lekker bewegen en uitrekken in bed zonder dat je er half uit ligt? Dan is nu het moment om je bed te vernieuwen. Een LUFE tweepersoonsbed met lattenbodem is een goede oplossing. Je kunt kiezen uit 3 verschillende breedtes, afhankelijk van hoeveel ruimte jij en je partner nodig hebben. Je zet hem in een paar minuten in elkaar dus je kunt er snel van genieten. En er zijn een hele lijst accessoires om het bed aan jouw/jullie wensen aan te passen.

Het LUFE tweepersoonsbed met lattenbodem is een stevig maar licht bed. Het is gemaakt van 100% PEFC gecertificeerd massief grenen.
Het is verkrijgbaar in verschillende ecologische afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.


Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is de LUFE tweepersoonsbed met lattenbodem gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE tweepersoonsbed met lattenbodem in elkaar zet.


Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Tweepersoonsbed met lattenbodem

Tweepersoonsbed met lattenbodem

Ben je het beu dat je je niet lekker kunt omdraaien in je bed zonder dat je denkt dat je eruit valt? Hier is de oplossing. Het LUFE Tweepersoonsbed. Hoe meer plaats hoe beter, zeker als je die met nog iemand wilt delen.
Inclusief lattenbodem

Schrijf uw recensie