Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Tweepersoonsbed PLUS frame

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Tweepersoonsbed PLUS frame

54,95 €

Je lichaam heeft rust nodig op een goede ondergrond die je aan het einde van de dag opvangt. Rust is gezondheid en levensvreugde. Met het LUFE tweepersoonsbed frame plus ligt de lattenbodem op 40 cm hoogte. Echt comfortabel zo een hoog bed.

Meer details

Het LUFE Tweepersoonsbed Plus frame kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals bedlades, het onderschuifbed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs kussens.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· de accessoires worden apart verkocht.
· de lattenbodem wordt apart verkocht bij dit model
· bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

  • gepolijst hout

 

KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: Hoofdeind 80 cm; Voeteneinde 46 cm; lattenbodem 40 cm van de grond
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 149 cm / 169 cm / 189 cm

 

Bestaat uit:

  • Tweepersoonsbed Plus frame


BESCHRIJVING
Je moet goed kunnen rusten. Rusten is gezondheid. Het is essentieel om een goede ondergrond te hebben die ons opvangt en verwelkomt als we gaan slapen. Er is veel geschreven over de voordelen van een goed bed, over de breedte en over de lengte. Maar over de hoogte? Een hoog bed is erg comfortabel!

Het LUFE tweepersoonsbed Plus frame is stevig en tegelijkertijd licht. Het is stabiel maar gemakkelijk te verplaatsen als je het moet opmaken omdat het zo licht is. Je kunt, indien noodzakelijk, het bedhekje gebruiken, evenals de andere accessoires van de LUFE familie.

Lattenbodem van het LUFE tweepersoonsbed Plus frame komt op 40 cm van de grond en dat merk je. Het in en uit bed stappen is een stuk gemakkelijker.

Het LUFE Tweepersoonsbed Plus frame is zoals al onze meubels uit de LUFE familie, gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel.
Het is verkrijgbaar in gepolijst hout. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

De lattenbodem en de andere accessoires worden apart verkocht bij dit model.


Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is de LUFE tweepersoonsbed Plus frame gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE tweepersoonsbed Plus frame in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Tweepersoonsbed PLUS frame

Tweepersoonsbed PLUS frame

Je lichaam heeft rust nodig op een goede ondergrond die je aan het einde van de dag opvangt. Rust is gezondheid en levensvreugde. Met het LUFE tweepersoonsbed frame plus ligt de lattenbodem op 40 cm hoogte. Echt comfortabel zo een hoog bed.

Schrijf uw recensie