Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Eethoek van ARINA tafel met LANDA stoelen

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

ARINA Eethoek van ARINA tafel met LANDA stoelen

76,99 €

Deze combinatie van de ARINA tafel met LANDA stoelen, speciaal voor LUFE ontworpen door Silvia Ceñal. Ze zijn gemaakt van geschuurd massief grenen. Je kunt ze naturel laten of een kleur geven.

Meer details

EIGENSCHAPPEN

ARINA tafel

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd hout
 • Hoogte: 750mm
 • Breedte: 880mm
 • Lengtes: 880mm, 1200mm, 1800mm, 2400mm.

 

LANDA stoel

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd, geschuurd grenen hout
 • Totale hoogte: 860mm
 • Hoogte achterpoten: 645 mm
 • Zithoogte: 450mm
 • Breedte zitting: 450 mm
 • Diepte zitting: 400 mm
 • Totale breedte: 470 mm

 

GOEDKOPE MEUBELS VAN GOEDE KWALITEIT

De filosofie van LUFE is leuk geprijsde zelfmontage meubels maken van goede kwaliteit. Onze nieuwe collectie bestaat uit een reeks massief houten meubels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze LUFE meubels kun je alleen via onze website kopen waardoor we kosten zoals winkelmarges etc. besparen.

 

ONTWERP

Deze meubels zijn ontworpen speciaal voor LIFE ontworpen door Silvia Ceñal. De tafel ARINA is licht en toch stevig en afhankelijk van de invalshoek zie je het ene of het andere aspect. Dit wordt veroorzaakt door de opbouw van de poten.

Deze stoel is een herinterpretatie van de traditionele houten stoel. Hij valt op door zijn uitgebalanceerde verhoudingen met eenvoudige lijnen. Let vooral op het detail dat een armleuning wordt gecreëerd door de achterpoten door te trekken.

 

ECOLOGISCHE KWALITEIT

Alle LUFE meubels zijn PEFC gecertificeerd. Het zijn ecologische, recyclebare meubels van massief hout dat afkomstig is van duurzame grenen plantages.

 

AANPASBARE MEUBELS

Als je de verschillende bedden (LUFE eenpersoonsbed, LUFE tweepersoonsbed, LUFE slaapbank, LUFE hoogslaper en LUFE stapelbed) combineert met de verschillende accessoires (LUFE bedtafeltje, LUFE bedtafeltje met poot, LUFE bedlade, LUFE lamellen, LUFE onderschuifbed) met de verschillende schappenkasten, kun je je eigen persoonlijke ecologische leefomgeving inrichten.

MAKKELIJKE MONTAGE

De massief houten meubels van LUFE zijn van het type “Do it yourself easy”. De montage is erg eenvoudig. Je ontvangt alle nodige hulpstukken. Je moet alleen zelf voor een schroevendraaier zorgen.

GARANTIE:

Alle massief houten meubels van LUFE hebben 2 jaar garantie.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Eethoek van ARINA tafel met LANDA stoelen

Eethoek van ARINA tafel met LANDA stoelen

Deze combinatie van de ARINA tafel met LANDA stoelen, speciaal voor LUFE ontworpen door Silvia Ceñal. Ze zijn gemaakt van geschuurd massief grenen. Je kunt ze naturel laten of een kleur geven.

Schrijf uw recensie