Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Stoel

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LANDA Stoel

SLN

27,45 €

De LANDA stoel van geschuurd massief hout is ontworpen door Silvia Ceñal. Het is een nieuwe kijk op de traditionele houten stoel. Je kunt hem naturel houden of een kleur geven.

Meer details

EIGENSCHAPPEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd, geschuurd grenen hout
  • Totale hoogte: 645 mm
  • Zithoogte: 450mm
  • Breedte zitting: 450 mm
  • Diepte zitting: 400 mm
  • Totale breedte: 470 mm

De LANDA stoel is een succesvol ontwerp van Silvia Ceñal speciaal voor LUFE.
Deze stoel is een herinterpretatie van de traditionele houten stoel. Hij valt op door zijn uitgebalanceerde verhoudingen met eenvoudige lijnen. Let vooral op het detail dat een armleuning wordt gecreëerd door de achterpoten door te trekken.

De LANDA stoel is veelzijdig. Je kunt hem in verschillende omgevingen gebruiken zoals restaurant, terras en thuis. De stoel is erg comfortabel en door zijn massief hout doet hij warm en gezellig aan.
De LANDA stoel is stapelbaar.

GOEDKOPE MEUBELS VAN GOEDE KWALITEIT
De filosofie van LUFE is leuk geprijsde zelfmontage meubels maken van goede kwaliteit. Onze nieuwe collectie bestaat uit een reeks massief houten meubels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze LUFE meubels kun je alleen via onze website kopen waardoor we kosten zoals winkelmarges etc. besparen.

ECOLOGISCHE KWALITEIT
Alle LUFE meubels zijn PEFC gecertificeerd. Het zijn ecologische, recyclebare meubels van massief hout dat afkomstig is van duurzame grenen plantages.

AANPASBARE MEUBELS
Als je de verschillende bedden (LUFE eenpersoonsbed, LUFE tweepersoonsbed, LUFE slaapbank, LUFE hoogslaper en LUFE stapelbed) combineert met de verschillende accessoires (LUFE bedtafeltje, LUFE bedtafeltje met poot, LUFE bedlade, LUFE lamellen, LUFE onderschuifbed) met de verschillende vakkenkasten, kun je je eigen persoonlijke ecologisch leefomgeving creëren .

MAKKELIJKE MONTAGE
De massief houten meubels van LUFE zijn van het type “Do it yourself easy”. In een paar minuten zet je het in elkaar. Makkelijk en eenvoudig.

GARANTIE:
Alle massief houten meubels van LUFE hebben 2 jaar garantie.

Schrijf uw recensie

Stoel

Stoel

De LANDA stoel van geschuurd massief hout is ontworpen door Silvia Ceñal. Het is een nieuwe kijk op de traditionele houten stoel. Je kunt hem naturel houden of een kleur geven.

Schrijf uw recensie