Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Compleet Triolo stapelbed (voor 3 personen)

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Compleet Triolo stapelbed (voor 3 personen)

439,95 €

Heb je graag je kind dicht bij je ‘s nachts of heb je 3 kinderen in een kamer dan is het LUFE Compleet triolobed de ideale oplossing.

Meer details


Het LUFE compleet Triolo stapelbed kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals de bedlades van 65 cm breed, het bedhekje, bedtafeltjes.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?
Voor het bovenste bed wordt een matras van maximaal 21 cm dik geadviseerd.


· De accessoires worden apart verkocht.
· Bij LUFE hebben we kussens op maat.

Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
 • Breedte buitenmaat: 144 cm
 • Hoogte: 160 cm
 • Het trapje kun je zowel links als rechts monteren

 

Bestaat uit:

 • Triolo stapelbed frame
 • 2 Lattenbodems
 • 2 matrassen

BESCHRIJVING
Heb je graag je kind dicht bij je ‘s nachts of heb je 3 kinderen in een kamer dan is het LUFE Compleet triolobed de ideale oplossing. Speciaal om kleine kinderen in het bovenbed te kunnen laten slapen, kun je het bedhekje bijbestellen. Het meubel is gemaakt van massief grenen voor een lange levensduur. En is gemakkelijk en snel te monteren.

Je kunt het LUFE compleet Triolo stapelbed personaliseren met de accessoires van de LUFE familie zoals bedlades, het onderschuifbed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs kussens. Deze worden apart verkocht.

Het LUFE compleet Triolo stapelbed bestaat uit het Triolo stapelbed frame en lattenbodems van PEFC gecertificeerd massief grenen en matrassen. Kussens kun je apart bijbestellen.

Het LUFE compleet Triolo stapelbed is zoals al onze meubels uit de LUFE familie, gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Het trapje kun je zowel links als rechts monteren en is snel weg te nemen en weer te monteren.


Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE compleet Triolo stapelbed gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE compleet Triolo stapelbed in elkaar zet.


Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Compleet Triolo stapelbed (voor 3 personen)

Compleet Triolo stapelbed (voor 3 personen)

Heb je graag je kind dicht bij je ‘s nachts of heb je 3 kinderen in een kamer dan is het LUFE Compleet triolobed de ideale oplossing.

Schrijf uw recensie