Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Stapelbed frame

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Stapelbed frame

109,95 €

Het LUFE stapelbed frame is gemaakt van massief grenen en is gebouwd op zwaargewichten. Het kan 400 kilo dragen, 200 kilo per bed. En wat vind je van zijn ontwerp? Scandinavisch design gemakkelijk te combineren en personaliseren.

Meer details

Het LUFE stapelbed frame kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedlades, onderschuifbed of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· De accessoires worden apart verkocht.
· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De lattenbodem en de matrassen zijn optioneel bij dit model.

Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Lengte van het bed: 207,5 of 197,5 cm
  • Breedte van het bed: 99 cm
  • Hoogte: 160 cm
  • De trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

 

Bestaat uit:

  • Stapelbed frame


BESCHRIJVING
Dit LUFE stapelbed frame is gemaakt van massief grenen en is enorm sterk. Het kan 400 kilo dragen, 200 kilo per bed. En wat vind je van zijn ontwerp? De Scandinavische design is eenvoudig te combineren met de rest van de inrichting. Het is een jeugdig stapelbed voor de kleintjes in huis die snel groeien.

Het LUFE stapelbed frame is een ontwerp met slanke lijnen maar is erg stevig. De technische universiteit van Vitoria-Gasteiz (UPV/EHU) heeft het getest tot 200 kilo per bed, daarna zijn ze gestopt.

Het LUFE stapelbed frame is zoals onze andere meubels gemaakt van ecologisch massief grenen. Het is gemakkelijk te monteren. Je bent klaar in een oogwenk.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt.
Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

De trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

De lattenbodems en matrassen zijn niet inclusief bij dit model. Die kunnen evenals de andere optionele accessoires apart besteld worden. Dat bespaart geld en tijd. Het LUFE stapelbed frame is een goedkoop, modern en ecologisch bed.


Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE stapelbed frame gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE stapelbed frame in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Stapelbed frame

Stapelbed frame

Het LUFE stapelbed frame is gemaakt van massief grenen en is gebouwd op zwaargewichten. Het kan 400 kilo dragen, 200 kilo per bed. En wat vind je van zijn ontwerp? Scandinavisch design gemakkelijk te combineren en personaliseren.

Schrijf uw recensie