Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Compleet stapelbed

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Compleet stapelbed

329,95 €

Bouw verticaal zoals met meccano. Benut de hoogte en laat ruimte vrij om te kunnen spelen of studeren. Jeugdige stapelbedden die ook geschikt zijn voor volwassenen want het LUFE complete stapelbed is erg stevig.

Meer details

Het LUFE complete stapelbed kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedlades, onderschuifbed of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· Bij LUFE hebben we kussens op maat.
· De bijgeleverde matras is naar keus, 17 of 21 cm dik afhankelijk van welke hardheid het beste bij je past.
· De accessoires worden apart verkocht.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Hoogte: 160cm
 • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
 • Breedte buitenmaat: 99 cm
 • De trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

 

Bestaat uit:

 • stapelbed frame
 • lattenbodems
 • matrassen van 17 of 21 cm dik


BESCHRIJVING
Omhoog bouwen alsof het mecano is. De verticale ruimte benutten en zo vloerruimte overlaten om te spelen of te studeren. Zo bouw je het LUFE complete stapelbed. Zijn ontwerp is fris en vrolijk. Jeugdige stapelbedden, maar ook geschikt voor volwassenen want het LUFE complete stapelbed is erg stevig. Elk bed kan maar liefst 200 kilo dragen.

Het is een stevig bed. Dat is aangetoond door de technische universiteit van Vitoria-Gasteiz (UPV/EHU). Behalve kinderen kunnen ook volwassenen zonder problemen in dit bed slapen.


Het LUFE complete stapelbed is een bed frame met lattenbodems gemaakt van PEFC gecertificeerd massief grenen met comfortabele matrassen voor een goede nachtrust. Een compleet bed zodat je je nergens druk over hoeft te maken. Bovendien hebben we Spaanse gezondheidskussens. En je kunt je bed personaliseren met de optionele accessoires die apart verkocht worden. Elk bed kun je uniek maken.

De trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

Het LUFE complete stapelbed is zoals onze andere meubels gemaakt van ecologisch massief grenen. Het is gemakkelijk te monteren. Je bent klaar in een oogwenk.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt.
Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE complete stapelbed gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE complete stapelbed in elkaar zet.
Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Compleet stapelbed

Compleet stapelbed

Bouw verticaal zoals met meccano. Benut de hoogte en laat ruimte vrij om te kunnen spelen of studeren. Jeugdige stapelbedden die ook geschikt zijn voor volwassenen want het LUFE complete stapelbed is erg stevig.

Schrijf uw recensie