Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Triolo stapelbed frame (voor 3 personen)

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Triolo stapelbed frame (voor 3 personen)

142,95 €

De herbergen en de bed-and-breakfasts zijn in de mode. Een leuke omgeving om mensen te leren kennen. In Het LUFE triolo stapelbed frame kunnen drie personen slapen. Triolo, zijn naam zegt het al.

Meer details

Het LUFE Triolo stapelbed frame kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals de bedlades van 65 cm breed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs matrassen en kussens.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?
Voor het bovenste bed wordt een matras van maximaal 21 cm dik geadviseerd.


· De accessoires worden apart verkocht.
· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
. Latten bodem van 90 cm voor het bovenste bed en van 140 cm voor het onderste bed worden apart verkocht bij dit model.

Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 144 cm
  • Hoogte: 160 cm
  • Het trapje kun je zowel links als rechts monteren

 

Bestaat uit:

  • Triolo stapelbed frame


BESCHRIJVING
De herbergen en de bed-and-breakfasts zijn in de mode. Perfect om nieuwe mensen te leren kennen. Een leuke en aangename omgeving met slaapkamers met stapelbedden. Maar, als we nou eens een combinatie maken van verschillende maten en het stapelbed in een driepersoons stapelbed veranderen? Dit is het resultaat, het LUFE Triolo stapelbed frame (voor 3 personen). En zoals zijn naam het al zegt, hij kan drie personen herbergen.

Het LUFE Triolo stapelbed frame is stevig maar zijn ontwerp is slank en licht. Het is een ecologisch en warm meubel van massief grenen.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Het trapje kun je zowel links als rechts monteren en is snel weg te nemen en weer te monteren.
Matrassen, kussens en lattenbodems zijn bij dit model niet inbegrepen.

Je kunt het LUFE Triolo stapelbed frame personaliseren met de accessoires van de LUFE familie zoals bedlades, het onderschuifbed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs kussens. Deze worden apart verkocht.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE Triolo stapelbed frame gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE Triolo stapelbed frame in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Triolo stapelbed frame (voor 3 personen)

Triolo stapelbed frame (voor 3 personen)

De herbergen en de bed-and-breakfasts zijn in de mode. Een leuke omgeving om mensen te leren kennen. In Het LUFE triolo stapelbed frame kunnen drie personen slapen. Triolo, zijn naam zegt het al.

Schrijf uw recensie