Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Compleet Stapelbaar bed

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Compleet Stapelbaar bed

153,95 €

Weinig plaats en toch meerdere bedden nodig omdat vriendjes en vriendinnetjes blijven logeren? Het LUFE Compleet stapelbaar bed neemt weinig plaats in als het gestapeld is en in een handomdraai heb je twee of meer gelijke bedden.

Meer details


Het is, net als alle andere producten van LUFE, een ecologisch meubel. Je kunt het combineren met andere accessoires uit de LUFE familie zoals het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs kussens.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Slaap lekker!


· Bij LUFE hebben we kussens op maat.
· De accessoires worden apart verkocht.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Hoogte: 21 cm
 • Lengte buitenmaat: 197 cm / 207 cm
 • Breedte buitenmaat: 98 cm
 • Matras dikte 10 cm

 

Bestaat uit:

 • Bedframe
 • Lattenbodem
 • Matras


BESCHRIJVING
Je hebt maar weinig plaats maar er willen vriendjes en vriendinnetjes blijven logeren. Dat kan met het LUFE compleet Stapelbaar bed. Als je er twee op elkaar stapelt lijkt het een normaal eenpersoonsbed, en als je ze naast elkaar zet, kunnen er twee man ruim slapen. Omdat ze allemaal hetzelfde zijn, kun je er vele op elkaar stapelen. Ideaal voor een vakantiehuisje waar je ze ’s avonds “uit zet” en ’s morgens in een hoekje opstapelt.

Het LUFE compleet Stapelbaar bed is een stevig maar licht bed. Het is gemaakt van 100% PEFC gecertificeerd massief grenen.
Het is verkrijgbaar in verschillende ecologische afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is de LUFE compleet Stapelbaar bed gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE compleet Stapelbaar bed in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Compleet Stapelbaar bed

Compleet Stapelbaar bed

Weinig plaats en toch meerdere bedden nodig omdat vriendjes en vriendinnetjes blijven logeren? Het LUFE Compleet stapelbaar bed neemt weinig plaats in als het gestapeld is en in een handomdraai heb je twee of meer gelijke bedden.

Schrijf uw recensie