Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Complete slaapbank

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Complete slaapbank

164,95 €

Twee is meer dan één. De LUFE complete slaapbank is twee. Overdag is het een scandinavian style sofa waar je met een paar man op kunt zitten, en ’s nachts een eenpersoonsbed. Een goede optie als je vrienden over de vloer krijgt.

Meer details

De LUFE complete slaapbank kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedlades, onderschuifbed of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met de RASPA ladekast en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· Bij LUFE hebben we kussens op maat.
· De bijgeleverde matras is naar keus, 17 of 21 cm dik afhankelijk van welke hardheid het beste bij je past.
· De accessoires worden apart verkocht.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt


KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: 68,5 cm; afstand grond tot matras 28,5 
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 99 cm


Bestaat uit:

  • slaapbank frame
  • lattenbodem
  • matras van 17 of 21 cm dik

 

BESCHRIJVING
Twee is beter dan één. We hebben het over bedden en het gaat over de mogelijkheden om je huis in te richten. Dus twee is beter dan één. Overdag een Scandinavische stijl zitbank en ‘s nachts kun je er heerlijk op slapen.

Een goed idee voor een logeerkamer, tienerkamer of een studentenkamer want als bank is hij groot en sterk dus je kunt visite ontvangen. De LUFE complete slaapbank is gemaakt van massief grenen voor een lange levensduur. En is gemakkelijk en snel te monteren.

De LUFE complete slaapbank bestaat uit een slaapbank frame, latten bodem en matras zodat je je nergens druk over hoeft te maken. Bovendien hebben we Spaanse gezondheidskussens. En je kunt je bed personaliseren met de optionele accessoires die apart verkocht worden. Elk bed kun je uniek maken.

De LUFE complete slaapbank is zoals onze andere meubels gemaakt van ecologisch massief grenen. Het is gemakkelijk te monteren. Je bent klaar in een oogwenk.

Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt.
Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is de LUFE complete slaapbank gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE complete slaapbank in elkaar zet.


 

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Complete slaapbank

Complete slaapbank

Twee is meer dan één. De LUFE complete slaapbank is twee. Overdag is het een scandinavian style sofa waar je met een paar man op kunt zitten, en ’s nachts een eenpersoonsbed. Een goede optie als je vrienden over de vloer krijgt.

Schrijf uw recensie