Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Slaapbank frame

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Slaapbank frame

54,95 €

Hoe eenvoudiger hoe functioneler. Krijg je visite? Dan hoef je alleen maar te denken aan de leuke dingen die je gaat doen. Met deze bedbank, het woord al zegt, heb je een bank en een bed. Stevig en licht, dus gemakkelijk te verplaatsen.

Meer details


Het LUFE slaapbank frame kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals bedlades, het onderschuifbed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs kussens.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· De accessoires worden apart verkocht.
· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De lattenbodem is optioneel bij dit product.

Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt


KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: 68,5 cm
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 99 cm


 Bestaat uit:

  • Slaapbank frame

 

BESCHRIJVING

Simpele dingen maken het leven eenvoudiger, en je voelt je gelukkiger. Krijg je visite? Dan hoef je alleen maar je grote glimlach op te zetten en te denken aan welke leuke dingen je gaat doen.

Met dit LUFE slaapbank frame los je veel dingen op. Je hebt een bak en een bed. Je kunt het met een matras gebruiken dat je al hebt, of je kunt een nieuw LUFE matras op maat kopen. De lattenbodem is optioneel bij dit model.

Het LUFE slaapbank frame is een stevig maar licht meubel. Om overdag gezellig te zitten en s’nachts is het je plek om lekker te slapen.
Het meubel is gemaakt van massief grenen voor een lange levensduur. En is gemakkelijk en snel te monteren.
Het LUFE slaapbank frame kun je personaliseren met de accessoires van de LUFE familie zoals bedlades, het onderschuifbed, het bedhekje, bedtafeltjes en zelfs matrassen en kussens. Deze worden apart verkocht.

Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Personaliseer je LUFE slaapbank frame met de optionele accessoires die apart verkocht worden.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE slaapbank frame gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE slaapbank frame in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Slaapbank frame

Slaapbank frame

Hoe eenvoudiger hoe functioneler. Krijg je visite? Dan hoef je alleen maar te denken aan de leuke dingen die je gaat doen. Met deze bedbank, het woord al zegt, heb je een bank en een bed. Stevig en licht, dus gemakkelijk te verplaatsen.

Schrijf uw recensie