Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Kledingkast

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Kledingkast

ARM1

219,95 €

De LUFE kledingkast is ruim, er passen veel dingen in. Hij heeft een warme uitstraling vanwege het massief hout met zijn mooie nerven waarvan hij gemaakt is. Het is een ruime en praktische kast die overal bij past. Open zijn deuren en kijk!

Meer details

De LUFE kledingkast is uniek. En past bij de rest van de LUFE meubellijn.
Het is verkrijgbaar in gepolijst hout. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.


· De LUFE Kledingkast is en is zoals al onze meubels gemaakt door LUFE van natuurlijk massief hout met PEFC certificaat en past bij alle andere LUFE meubels.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN
• gepolijst hout


KENMERKEN

• Materiaal: Massief hout met PEFC certificaat.
• Totale hoogte: 203 cm plus instelbare poten tot 2 cm
• Breedte buitenmaat: 104 cm
• Breedte binnenmaat: 100 cm
• Diepte buitenmaat: 62 cm
• Diepte binnenmaat: 60 cm
• Lade: Front: 103 x 21 cm
             Interne maten:97 x 50 x 18 cm
• Deuren: 168 cm x 51 x 2,2 cm


OMSCHRIJVING
De LUFE Kledingkast is perfect voor een babykamer want hij is erg ruim en je kunt dus alles op één plaats opbergen, alle kleding en spulletjes van je baby.
Voor een kinderkamer. Het maakt niet uit of het voor een jongen of voor een meisje is want zijn ontwerp is minimalistisch en past in elke decoratie.
En als je twee kasten naast elkaar zet heeft ieder zijn eigen kast op een slaapkamer met tweepersoonsbed.

De LUFE Kledingkast heeft veel opbergruimte. Het heeft een minimalistisch Scandinavisch ontwerp en is zoals al onze meubels gemaakt van natuurlijk massief hout met PEFC certificaat. De afwerking is gepolijst hout en het achterschot is meubelplaat.

Het bovenste schap is op 170 cm hoogte, hier zou je opgevouwen kleding kunnen leggen. Het andere schap boven de lade is geschikt schoenen, dozen enz.

Hij is 60 cm diep, de juiste diepte om kleding ruim op te hangen aan de roede.
De deuren hangen aan drie scharnieren en de knoppen zijn van leer net zoals de RASPA Ladenkast.


De LUFE kledingkast is met twee personen gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE kledingkast in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Kledingkast

Kledingkast

De LUFE kledingkast is ruim, er passen veel dingen in. Hij heeft een warme uitstraling vanwege het massief hout met zijn mooie nerven waarvan hij gemaakt is. Het is een ruime en praktische kast die overal bij past. Open zijn deuren en kijk!

Schrijf uw recensie