Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Eenpersoonsbed met lattenbodem

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem

48,45 €

Je kinderen zijn gegroeid en het is tijd voor verandering. Ze zijn niet klein meer en hun kamer is hun toevluchtsoord. Met het LUFE eenpersoonsbed met lattenbodem kun je je matras behouden en alleen het bed vernieuwen.

Meer details

Het LUFE eenpersoonsbed met lattenbodem kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedlades of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met de RASPA ladekast en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
De accessoires worden apart verkocht.
Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt


KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: Hoofdeinde 68,5 cm; voeteneinde 34,5 cm; afstand grond tot matras 28,5 
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 99 cm


Bestaat uit:

  • eenpersoonsbed frame
  • lattenbodem


BESCHRIJVING
Je kinderen zijn gegroeid en het is tijd om een andere look aan hun slaapkamers te geven. Zij willen dat hun kamer een toevluchtsoord is waar ze zichzelf kunnen zijn. Met het LUFE eenpersoonsbed met lattenbodem kun je je matras blijven gebruiken en alleen het bed vervangen.

Net zoals alle andere meubels van LUFE, het LUFE eenpersoonsbed met lattenbodem is gemaakt van ecologisch massief grenen met PEFC certificaat. De lattenbodem wordt met dit product meegeleverd en het matras is apart verkrijgbaar.

Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt.
Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis

Je kunt het LUFE eenpersoonsbed met lattenbodem verder personaliseren met de accessoires die apart verkocht worden. Dat spaart tijd, geld en ruimte.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE eenpersoonsbed met lattenbodem gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE eenpersoonsbed met lattenbodem in elkaar zet.

 

 

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Eenpersoonsbed met lattenbodem

Eenpersoonsbed met lattenbodem

Je kinderen zijn gegroeid en het is tijd voor verandering. Ze zijn niet klein meer en hun kamer is hun toevluchtsoord. Met het LUFE eenpersoonsbed met lattenbodem kun je je matras behouden en alleen het bed vernieuwen.

Schrijf uw recensie