Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed

87,95 €

Met het LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed heb je twee bedden in één. Overdag heb je ruimte om te spelen en ’s nachts kun je er met twee personen slapen. De ster optie voor kinderkamers.

Meer details

Het LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedlades of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met de ladekast RASPA en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De accessoires worden apart verkocht.

Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Hoogte: Hoofdeinde 68,5 cm; voeteneinde 34,5 cm
 • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
 • Breedte buitenmaat: 99 cm
 •  Maximale matrasdikte onderschuifbed: 17 cm


Bestaat uit:

 • eenpersoonsbed frame
 • lattenbodem
 • onderschuifbed

 

BESCHRIJVING
Het LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed is één bed met plaats voor twee. Het bestaat uit het bed frame, de lattenbodem en het onderschuifbed met lattenbodem. Je hebt alleen nog een paar matrassen nodig die we apart verkopen bij dit model. Het onderschuifbed staat op wieltjes zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen.

Net zoals alle andere meubels van LUFE, het LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed is gemaakt van ecologisch massief grenen met PEFC certificaat.

Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt.
Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Je kunt het LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed verder personaliseren met de accessoires die apart verkocht worden. Dat spaart tijd, geld en ruimte.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed

Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed

Met het LUFE Eenpersoonsbed met lattenbodem en onderschuifbed heb je twee bedden in één. Overdag heb je ruimte om te spelen en ’s nachts kun je er met twee personen slapen. De ster optie voor kinderkamers.

Schrijf uw recensie