Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Betaalmethodes

 

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

 

CREDITCARD

Je kunt direct via de webpagina betalen. We accepteren Visa, MasterCard en Visa Electron. In de laatste stap van het proces wordt je doorgestuurd naar een veilige webpagina van Banco Sabadell waar je je creditcardnummer invoert, de vervaldatum etc. Als de betaling heeft plaatsgevonden wordt dat bevestigd via onze webpagina.

Alle transacties die plaatsvinden in muebleslufe.com zijn 100% veilig. Alle operaties met betrekking tot persoonlijke of bancaire gegevensoverdracht worden uitgevoerd in een beveiligde omgeving. Muebleslufe.com maakt gebruik van een server voorzien van standaard SSL (Secure Socked Layer) veiligheidstechnologie. Alle informatie die u aan ons doorgeeft, gaat via dit versleuteld netwerk. Ook de gegevens van uw creditcard worden niet in een database opgenomen, maar gaan direct naar de POS (Point of Sale van de bank). Daarnaast informeren wij u dat in een poging om meer veiligheid te bieden aan de eigenaars van creditcards, we in onze betalingsgateway een beveiligd betalingssysteem opgenomen hebben. Dus op deze manier, indien u houder bent van een beveiligde card, kunt u altijd betalen met VISA of MASTERCARD in onze webwinkel. Bij betaling met VISA of Mastercard worden altijd voor de volgende gegevens gevraagd: het kaartnummer, de vervaldatum en een validatie code, dat zijn de laatste 3 cijfers van het cursief gedrukte nummer op de achterkant van uw credit card, om zodoende meer garanties te bieden voor een veilige transactie.

SecureCode zijn 3d Secure Codes
Verified by VISA en MasterCard SecureCode zijn 3d Secure Codes. Deze programma’s zijn door de creditcardmaatschappijen opgezet om online fraude tegen te gaan.
Wanneer je in onze webwinkel met een creditcard betaalt, zullen we je vragen de 3d Secure Code in te voeren. Als je nog geen 3d Secure Code hebt, wordt je automatisch doorverwezen naar de website van je creditcardmaatschappij, zodat je een code aan kan maken.

 

GIRALE OVERSCHRIJVING

Als je er de voorkeur aangeeft, kun je betalen via een overschrijving op de rekening van de INGbank die u in de laatste stap van het koopproces vindt.