Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Gebruikersvoorwaarden LUFE

Deze Gebruikersvoorwaarden inclusief het Privacybeleid en de Cookie Policy, zijn van toepassing op het gebruik van alle websites van TODOLUFE SL (hierna te noemen: 'LUFE') met inbegrip van de inhoud, functionaliteiten en diensten die via de websites worden aangeboden. 

Lees de Gebruikersvoorwaarden, het beleid en de policies goed door voordat je websites van LUFE gaat gebruiken. Door het gebruik van de LUFE websites aanvaard je de Gebruikersvoorwaarden, het beleid en de policies en ga je akkoord je hieraan te houden. 

De Gebruikersvoorwaarden, het beleid en de policies worden zo nu en dan door LUFE aangepast. Lees deze dus regelmatig door om op de hoogte te blijven van de veranderingen. Zodra je gebruik maakt van de website ga je akkoord met meest recente versie van de Gebruikersvoorwaarden, het beleid en de policies.

Aansprakelijkheid

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van de LUFE websites. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door LUFE. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de websites besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. 

Aan de informatie op de LUFE websites kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op LUFE websites verstrekte informatie tekortkomingen en/of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren. 

LUFE wijst iedere aansprakelijkheid voor rechtstreekse of indirect schade af die ontstaat uit het gebruik maken van de LUFE websites of van de op of via LUFE websites ter beschikking gestelde informatie.

Externe links

Er kunnen links naar andere websites op LUFE websites staan die geheel onafhankelijk opereren van LUFE en waar LUFE geen enkele zeggenschap over heeft. LUFE heeft deze ter informatie en gemak voor jou opgenomen. 
Het kan zijn dat andere websites een eigen privacy policy, cookie policy en gebruiksvoorwaarden hebben en we adviseren die goed door te lezen als je een bezoek brengt aan deze websites. LUFE is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites. Elke aansprakelijkheid voor het gebruik van en de inhoud van die websites wordt afgewezen.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle (intellectuele eigendoms-) rechten die rusten of voortvloeien uit de inhoud van de LUFE websites, inclusief maar niet beperkt tot afgebeelde woord- en beeldmerken, teksten, foto’s, software, vormgeving, beeldmateriaal, geluidsmateriaal, ontwerpen, selectie, rangschikking en domeinnamen, berusten bij LUFE of haar licentiegevers. 

Je kunt de informatie op de LUFE websites raadplegen voor persoonlijk, niet commercieel gebruik. Voor ander gebruik van de LUFE websites, waaronder vermenigvuldiging of openbaarmaking is voorafgaande schriftelijke toestemming van LUFE of haar licentiegevers vereist.

Rechtskeuze

Op het gebruik van de websites van TODOLUFE s.l. is Spaans recht van toepassing. Alle eventuele geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Bilbao.

Vragen

Heb je nog vragen dan kan je contact met ons opnemen via een e-mail aan contacto@muebleslufe.com.

Of schrijf ons:
LUFE Nederland
Afdeling Marketing
Betreft: Privacy Policy
Wilgenlaan 5,

4641 GC Ossendrecht