Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Bij LUFE zijn
we fabrikanten

Wij ontwerpen en produceren onze meubels in Azpeitia, Spanje maar ze worden in vele landen verkocht. Wij zijn fabrikanten. Het hout komt van duurzame bosplantages rondom onze fabriek. Wij bieden producten aan waarvan wij het proces van bosbeheer tot productlevering zelf beheren.

Alleen
online

We verkopen alleen online. We hebben geen distributeurs of tussenpersonen en daarom kunnen we je via internet de laagst mogelijke prijzen bieden. In onze webpage kun je al onze producten zien met hun maten en opties. Bovendien bieden we je ideeën en inspiratie. Kom op het web en bestel.

Levertijd
1 week

De meeste producten hebben we op voorraad. Twee keer in de week sturen wij zendingen naar Nederland en België. Wij doen ons best om de bestelling in een week bij je thuis te bezorgen. We bieden je de tevredenheidsgarantie en gratis terugzending.

Laagste prijs
garantie

Omdat wij fabrikanten zijn en niet afhankelijk van tussenpersonen koop je direct van ons. Hierdoor kunnen wij meubels aanbieden tegen een zeer gunstige prijs en van goede kwaliteit. Gemakkelijk en snel te monteren.

Wij zij
milieubewust

Wij werken met PEFC gecertificeerd hout uit bosbouw rondom onze fabriek. Onze missie is het direct aan de consument aanbieden van kwaliteitsproducten voor een prijs die iedereen zich kan veroorloven. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voeren we hoog in ons vaandel. Daarom zijn onze producten ecologisch gecertificeerd en produceren we allemaal zelf.

Duurzaam
massief hout

Wij houden van hout. Al onze meubels zijn van massief grenen. Hout uit duurzame bosbouw. Wij zorgen ervoor dat de bossen bomen blijven houden. Onze meubels zijn ecologisch met PEFC certificaat. Dat wil zeggen dat als we een boom omhakken we er een andere voor in de plaats planten.