Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

1.- Levertijd

De levertijd is aangegeven bij elk afzonderlijk product. Als je verschillende meubels bestelt met verscheidene levertijden geldt de langste levertijd. Je kunt via ons e-mailadres, onder vermelding van het bestelnummer, aanvragen om de meubels afzonderlijk te laten versturen.
De fabriek is in augustus twee weken evenals de laatste week van december. Bestellingen geplaatst in deze periodes kunnen tot 2 weken vertraging oplopen.

2.- Verzendkosten

 • Bestellingen van 0 € tot 100 €: 40 €

 • Bestellingen van 100 € tot 200 €: 45 €

 • Bestellingen tussen 200 € en 400 €: 55 € 

 • Bestellingen tussen 400 € en 600 €: 80 € 

 • Bestellingen tussen 600 € en 800 €: 110 €

 • Bestellingen tussen 800 € en 1.000 €: 140 €

 • Bestellingen tussen 1000 € en 1.200 €: 150 €

 • Bestellingen tussen 1200 € en 1.400 €: 170 €

 • Bestellingen tussen 1400 € en 1.600 €: 190 €

 • Bestellingen tussen 1600 € en 1.800 €: 220 €

 • Bestellingen tussen 1800 € en 2.000 €: 250 €

Voor de wadden eilanden gelden andere verzendkosten. Neem contact met ons op als je wilt dat je meubels op één van de wadden eilanden geleverd worden.

 

3.- Verzenden van de bestelling

Hoe ontvang je je bestelling
De meerderheid van onze meubels ontvang je niet gemonteerd, behalve als in de beschrijving het tegenovergestelde aangegeven staat. Het monteren van het meubel komt voor rekening van de klant. LUFE stuurt hiervoor alle noodzakelijk schroeven, moertjes etc. die nodig zijn voor de juiste montage mee. In de Webpagina van LUFE kun je de montagehandleiding downloaden. Gereedschappen zoals schroevendraaier, hamer, etc… worden niet meegeleverd.
Als je de bestelling ontvangt, controleer dan of alle pakketten in goede staat verkeren. In het geval dat dat niet zo is, maak dan een aantekening daarvan op de vrachtbrief die voor de bezorger is. Controleer daarna of alle onderdelen in goede staat verkeren. Als dat niet zo is, neem dan contact met ons zodat wij het om kunnen ruilen.

 

Waar ontvang je je bestelling

Wegens de grootte van de pakketten wordt je bestelling verstuurd via door LUFE gecontracteerde transporteurs. Dit soort bedrijven leveren de goederen aan de straatdeur af, en altijd in bijzijn van de klant. Indien nodig is dat de bestelling op hogere verdiepingen wordt afgeleverd, neem dan contact met ons op.

 

Tevredenheidsgarantie

Als je niet tevreden bent over je aankoop of je bedenkt je, krijg je je geld terug en halen we het meubel op zonder extra kosten. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd, tellende vanaf het moment dat je de goederen hebt ontvangen. Gebruik hiervoor het Formulier voor ontbinding wat je op moet sturen via e-mail aan joosje@muebleslufe.com

Als tijdens de montage een onderdeel van je meubel kapot gaat, neem dan contact met ons op. We ruilen het zonder kosten voor je om.