Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Baby kamer

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE-BEKA Baby kamer

131,95 €

Combinatie van LUFE ledikant met bedlade en BEKA babykledingrek. Alles van ecologisch duurzaam massief hout.

 

Meer details

EIGENSCHAPPEN
Het LUFE ledikant is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Vitoria (Spanje) zodat het aan alle veiligheidseisen voldoet voor je baby.
Het BEKA babykledingrek is ontworpen door Silvia Ceñal. “De BEKA kledingreklijn is uitgebreid met een nieuwe “maat”. Gebruikmakend van dezelfde lijnen als zijn grotere voorlopers is deze speciaal aangepast om vele leuke babykleertjes te kunnen ophangen. Op deze manier heb je die altijd makkelijk bij de hand.”

GOEDKOPE MEUBELS VAN GOEDE KWALITEIT
De filosofie van LUFE is leuk geprijsde kitmeubels maken van goede kwaliteit. Onze nieuwe collectie bestaat uit een reeks massief houten meubels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze LUFE meubels kun je alleen via onze website kopen waardoor we kosten zoals winkelmarges etc. besparen.

ECOLOGISCHE KWALITEIT
Alle LUFE meubels zijn PEFC gecertificeerd. Het zijn ecologische, recyclebare meubels van massief hout dat afkomstig is van duurzame grenen plantages.


MAKKELIJKE MONTAGE
De massief houten meubels van LUFE zijn van het type “Do it yourself easy”. In een paar minuten zet je het in elkaar. Makkelijk en eenvoudig.

GARANTIE:
Alle massief houten meubels van LUFE hebben 2 jaar garantie.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Baby kamer

Baby kamer

Combinatie van LUFE ledikant met bedlade en BEKA babykledingrek. Alles van ecologisch duurzaam massief hout.

 

Schrijf uw recensie