Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Flexibele kinderkamer

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Flexibele kinderkamer

186,95 €

Deze LUFE flexibele kinderkamer bestaande uit een hoogslaper en een ledikant is eenvoudig te veranderen in een stapelbed en een bankje, of een stapelbed en een ledikant of ……

Meer details

EIGENSCHAPPEN

Deze ecologische en economische kinderkamer is veelzijdig en voorbereid op de toekomst. Met de Hoogslaper naar Stapelbed ombouwkit is de hoogslaper eenvoudig te veranderen in een stapelbed. Daarnaast kan het ledikant in een handomdraai in een kinderbankje worden veranderd. Een combinatie waar je jarenlang plezier van zult hebben.

 

GOEDKOPE MEUBELS VAN GOEDE KWALITEIT

De filosofie van LUFE is leuk geprijsde zelfmontage meubels maken van degelijke kwaliteit. Onze nieuwe collectie bestaat uit een reeks massief houten meubels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze LUFE meubels kun je alleen via onze website kopen waardoor we kosten zoals winkelmarges etc. besparen.

 

ECOLOGISCHE KWALITEIT

Alle LUFE meubels zijn PEFC gecertificeerd. Het zijn ecologische, recyclebare meubels van massief hout dat afkomstig is van duurzame grenen plantages.

 

AANPASBARE MEUBELS

Als je de verschillende bedden (LUFE eenpersoonsbed, LUFE tweepersoonsbed, LUFE slaapbank, LUFE hoogslaper en LUFE stapelbed) combineert met de verschillende accessoires (LUFE bedtafeltje, LUFE bedtafeltje met poot, LUFE bedlade, LUFE lamellen, LUFE onderschuifbed) met de verschillende schappenkasten, tafels, bureaus en stoelen kun je je eigen persoonlijke ecologische leefomgeving creëren.

MAKKELIJKE MONTAGE

De massief houten meubels van LUFE zijn van het type “Do it yourself easy”. In een paar minuten zet je het in elkaar. Makkelijk en eenvoudig.

 

GARANTIE:

Alle massief houten meubels van LUFE hebben 2 jaar garantie.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Flexibele kinderkamer

Flexibele kinderkamer

Deze LUFE flexibele kinderkamer bestaande uit een hoogslaper en een ledikant is eenvoudig te veranderen in een stapelbed en een bankje, of een stapelbed en een ledikant of ……

Schrijf uw recensie