Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Compleet Compactbed met twee bedlades

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Compleet Compactbed met twee bedlades

399,95 €

Het LUFE Complete compact bed met twee bedlades is een bed dat bespaart. Want het zijn twee complete bedden met lattenbodems en matrassen en ook nog eens twee bedlades zodat je kamer altijd opgeruimd is. Twee in één! Nachtrust en opslag.

Meer details

Het LUFE compleet Compactbed met twee bedlades kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedlades of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.

· Bij LUFE hebben we kussens op maat.
· De bijgeleverde matrassen zijn naar keus, 17 of 21 cm dik afhankelijk van welke hardheid het beste bij je past.
· De accessoires worden apart verkocht.
Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Hoogte: 80 cm
 • Lengte buitenmaat: 207,5 cm
 • Breedte buitenmaat: 99 cm
 • Het bovenste bed is voor matras van 200 x 90 cm en het onderste bed voor matras van 190 x 90 cm
 • Maximale matras dikte voor het onderste bed: 21 cm

 

Bestaat uit:

 • Compactbed frames
 • 2 Lattenbodems
 • 2 matrassen
 • 2 korte bedlades


OMSCHRIJVING

Bij LUFE Meubels werken we met jou in gedachte daarom hebben we het LUFE Complete compact bed met twee bedlades bedacht. Met twee afzonderlijke bedlades in plaats van één lange. Zo kun je in elke lade het beddengoed van ieder bed opbergen. En als je de lakens wil vervangen doe je dat in een oogwenk.

De lattenbodems en de matrassen zijn inclusief. En kijk eens naar de ongelofelijke prijs van het LUFE Complete compact bed met twee bedlades! Het is een stevig maar toch licht meubel. Overdag ingeschoven tegen de muur en ´s nachts uitgeschoven met twee slaapplaatsen. En omdat het zo licht is kun je het makkelijk verplaatsen.

Het LUFE compleet compactbed met twee bedlades is een goedkoop en functioneel meubel. Het is stevig en 100% praktisch. Ieder meubel kan uniek zijn door de toevoeging van accessoires zoals bedhekjes en bedtafeltjes. Ook hebben wij kussens.

Het LUFE compleet Compactbed met twee bedlades is zoals al onze meubels uit de LUFE familie gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel. En laat zich gemakkelijk monteren.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE compleet Compactbed met twee bedlades gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE compleet Compactbed met twee bedlades in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Compleet Compactbed met twee bedlades

Compleet Compactbed met twee bedlades

Het LUFE Complete compact bed met twee bedlades is een bed dat bespaart. Want het zijn twee complete bedden met lattenbodems en matrassen en ook nog eens twee bedlades zodat je kamer altijd opgeruimd is. Twee in één! Nachtrust en opslag.

Schrijf uw recensie