Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Compactbed met lattenbodems

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Compactbed met lattenbodems

147,95 €

Als je ruimte nodig hebt is elk idee welkom. Het LUFE Compactbed met lattenbodems biedt veel mogelijkheden. Optie A: 2 bedden; Optie B:3 bedden (met extra onderschuifbed); Optie C: 2 bedden en één of twee bedlades. (met extra bedlade(s)

 


Meer details

Het LUFE Compactbed met lattenbodems kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals matrassen, kussens, bedtafeltjes, onderschuifbed, bedlades en het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De accessoires worden apart verkocht.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt

KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Hoogte: 80 cm
 • Lengte buitenmaat: 207,5 cm
 • Breedte buitenmaat: 99 cm
 • Het bovenste bed is voor matras van 200 x 90 cm en het onderste bed voor matras van 190 x 90 cm
 • Maximale matras dikte voor het onderste bed: 21 cm

Bestaat uit:

 • Compactbed frames
 • 2 Lattenbodems

 

BESCHRIJVING
Als je ruimte nodig hebt is elk idee welkom. Tenminste, als het niet ten koste gaat van het comfort. Een éénpersoonsbed met een ander bed eronder. Je kunt je niet voorstellen hoeveel oplossingen het LUFE Compactbed met lattenbodems biedt. Je kunt kiezen uit meerdere combinaties. En je kunt het personaliseren met accessoires uit de LUFE familie.
Het LUFE Compactbed frame geeft drie mogelijkheden:
A- 2 bedden
B- 3 bedden (met extra onderschuifbed)
C- 2 bedden en één of twee bedlades. (met extra bedlade(s)

Het LUFE Compactbed met lattenbodems is een multifunctioneel meubel. Het neemt de plaats in van één bed maar het kan veranderen in drie slaapplaatsen. Of in twee slaapplaatsen met de mogelijkheid van één of twee bedlades.

Het LUFE Compactbed met lattenbodems is zoals al onze meubels uit de LUFE familie, gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.


Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE Compactbed met lattenbodems gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE Compactbed met lattenbodems in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Compactbed met lattenbodems

Compactbed met lattenbodems

Als je ruimte nodig hebt is elk idee welkom. Het LUFE Compactbed met lattenbodems biedt veel mogelijkheden. Optie A: 2 bedden; Optie B:3 bedden (met extra onderschuifbed); Optie C: 2 bedden en één of twee bedlades. (met extra bedlade(s)

 


Schrijf uw recensie