Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Blanke Ceragel

Blanke Ceragel

22,00 €

Ceragel is een ecologische vernis op water basis speciaal voor massief houten meubels. Je kunt het zowel voor binnen als buiten gebruiken. LUFE beveelt aan om het te gebruiken op de geschuurd massief houten meubels.

Inhoud: 0,75 L.

Meer details

Technische specificaties
Ceragel is een ecologische vernis speciaal voor massief houten muebels. Je kunt het zowel voor binnen als buiten gebruiken. LUFE beveelt aan om het te gebruiken op de geschuurd massief houten meubels.
Inhoud: 0,75 L.
Rendement: ongeveer 9 m2/blik per laag.


Het is een vernis op waterbasis in gel vorm. Dankzij deze eigenschap drupt en spettert het niet en wordt traanvorming op verticale vlakken tegengegaan. Het verfraait het hout en beschermt het tegen weersinvloeden op langere termijn.

Ceragel bevat conserveermiddel tegen schimmel en geeft het hout waterafstotende eigenschappen. De vochtigheidsregelaar stelt het hout in staat op een natuurlijke wijze te transpireren om een evenwichtige vochtigheidsgraad te behouden. Het genereert een film die niet oplost, scheurt of schilfert.

Ceragel geeft een optimaal resultaat zelfs voor de onervaren gebruikers. Tussen de eerste en de tweede laag is het aan te raden het meubel licht te schuren. Een schuurblokje wordt hiervoor meegeleverd.