Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Beka kledingrek 180x70

BEKA Beka kledingrek 180x70

BB18070

59,95 €

In je garderobe, je studenten kamer of in je vakantiehuis, het BEKA Kledingrek is de beste oplossing. Al je kleding netjes opgehangen en bij de hand. Dit kledingrek is ontworpen door Silvia Ceñal voor LUFE. Een erg praktisch meubelstuk.

Meer details


Het BEKA Kledingrek kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals bedden, tafels, LUFE kledingkast, RASPA ladekast en de schappenkasten.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

  • gepolijst hout


KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: 180 cm
  • Breedte: 70 cm
  • Diepte: 37,5 cm
  • Hoogte opening hangende kleding: 1300 mm
  • 10 gaatjes voor kleerhangers

OMSCHRIJVING

De ontwerpster Silvia Ceñal heeft het BEKA Kledingrek ontworpen geheel naar onze filosofie van Low-cost producten van degelijk kwaliteit met eigentijds minimalistisch ontwerp.
Het BEKA Kledingrek past perfect bij de andere meubels uit de LUFE lijn. Silvia Ceñal heeft haar ontwerp als volgt beschreven:
Groenten en fruit kisten zijn sterk, functioneel en gaan lang mee. Je ziet steeds vaker dat ze in eigentijdse decoraties worden gebruikt. Het BEKA Kledingrek is hierop geïnspireerd. Het past zich aan de omstandigheden en behoeften van iedereen en is stevig en gaat dus lang mee. Het bestaat uit twee delen. Het bovenste deel waar je kleding kunt ophangen en het onderste deel waar je schoenen of gevouwen kleding kunt leggen. De combinatie van de twee maakt het een ideale mix van hangen en leggen.

Het BEKA Kledingrek is zoals onze andere meubels gemaakt van ecologisch massief grenen. Het is gemakkelijk te monteren. Je bent klaar in een oogwenk.

Het is verkrijgbaar in gepolijst hout. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het BEKA Kledingrek gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het BEKA Kledingrek in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD