Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Eenpersoonsbed frame

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

TESTA Eenpersoonsbed frame

43,95 €

Ben je uitgekeken op je kamer en je weet niet hoe je die voor weinig geld kunt veranderen? Met het TESTA Eenpersoonsbed frame behoud je je oude lattenbodem en matras, maar je hebt een nieuw bed met een origineel hoofdeinde.

Meer details

Het TESTA Eenpersoonsbed frame kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedlades of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met de RASPA ladekast en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De lattenbodem is optioneel bij dit product.
· De accessoires worden apart verkocht.
Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Hoogte: Hoofdeinde 90 cm; voeteneinde 34,5 cm; afstand grond tot matras 28,5 
  • Lengte buitenmaat: 197,5 cm / 207,5 cm
  • Breedte buitenmaat: 99 cm

 

Bestaat uit:

  • eenpersoonsbed frame


OMSCHRIJVING

Het TESTA Eenpersoonsbed frame is een nieuwe versie van het klassieke LUFE bed en je gaat het vast net zo mooi vinden als wij. Het is hetzelfde bed maar heeft een nieuw hoofdbord. Het is een bed dat dankzij zijn hogere hoofbord het middelpunt van jullie slaapkamer wordt.

Het TESTA Eenpersoonsbed frame is een nieuw bedframe voor een ongelofelijke prijs. De matras en lattenbodem kun je apart bestellen of je kunt die gebruiken die je al hebt. Vind je het nieuwe hoofdeinde ook zo mooi? Het ontwerp is gebaseerd op het populaire palet design en geeft het een Scandinavisch uiterlijk.

Bij LUFE Meubels zijn we constant aan het creëren, ontwerpen en bedenken met jou centraal in ons achterhoofd.
Het TESTA Eenpersoonsbed frame is gemaakt van ecologisch massief grenen met PEFC certificaat. De lattenbodem en matras zijn apart verkrijgbaar.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt.
Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Je kunt het TESTA Eenpersoonsbed frame verder personaliseren met de accessoires die apart verkocht worden. Dat spaart tijd, geld en ruimte. Slaap zacht!

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het TESTA Eenpersoonsbed frame gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het TESTA Eenpersoonsbed frame in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Eenpersoonsbed frame

Eenpersoonsbed frame

Ben je uitgekeken op je kamer en je weet niet hoe je die voor weinig geld kunt veranderen? Met het TESTA Eenpersoonsbed frame behoud je je oude lattenbodem en matras, maar je hebt een nieuw bed met een origineel hoofdeinde.

Schrijf uw recensie