Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Complete Hoogslaper

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Complete Hoogslaper

307,95 €

De beste oplossing als het gaat om ruimte besparing. De LUFE Complete Hoogslaper is ideaal voor studenten omdat je onder het bed een studeer/werkruimte kunt creëren.

Meer details


De LUFE complete hoogslaper kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie. Met een LUFE bureau en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· Bij LUFE hebben we kussens op maat.
· De bijgeleverde matras is naar keus, 17 of 21 cm dik afhankelijk van welke hardheid het beste bij je past

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt


KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Lengte van het bed: 207,5 cm
 • Breedte van het bed: 102 / 152 cm
 • Hoogte: Totaal 203 / Matras 157 vanaf de grond
 • Het trapje kun je zowel links als rechts monteren. Het staat een beetje schuin en de voet staat 47 cm van de bedstruktuur af.


Bestaat uit:

 • Hoogslaper frame
 • Lattenbodem
 • Matras

BESCHRIJVING
De LUFE complete hoogslaper is de beste oplossing als het gaat om ruimte besparing. Ideaal voor studenten en kleinbehuisden omdat je dankzij de vrije hoogte onder de lattenbodem van 157 cm, een studeer/werkruimte kunt creëren. De LUFE complete hoogslaper geeft een wereld aan mogelijkheden.

Het trapje kun je zowel links als rechts monteren. Het staat een beetje schuin en de voet staat 47 cm van de bedstruktuur af.

De LUFE complete hoogslaper bestaat uit het bedframe en de lattenbodem van PEFC gecertificeerd massief grenen, en het matras zodat je alles in één hebt. Kussens kun je ook bij ons bestellen.

De LUFE complete hoogslaper is zoals al onze meubels uit de LUFE familie gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel.

Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.


Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is de LUFE complete hoogslaper gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE complete hoogslaper in elkaar zet.

 

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Complete Hoogslaper

Complete Hoogslaper

De beste oplossing als het gaat om ruimte besparing. De LUFE Complete Hoogslaper is ideaal voor studenten omdat je onder het bed een studeer/werkruimte kunt creëren.

Schrijf uw recensie