Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Semi-hoogslaper met lattenbodem

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Semi-hoogslaper met lattenbodem

119,95 €

Zwevend slaap je beter, dicht bij de sterren. Beneden het bed een hoekje voor je bureau. In dezelfde kamer kun je slapen, studeren en spelen.


Meer details

De LUFE Semi-hoogslaper met lattenbodem kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedhekje en de semi-hoogslaper ombouwkit. Met een LUFE bureau en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?

Personaliseer je LUFE Semi-hoogslaper met lattenbodem met de andere LUFE meubels die los verkocht worden. Dat bespaart tijd, geld en ruimte.


· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De accessoires worden apart verkocht.
Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Lengte van het bed: 207,5 / 197,5 cm
  • Breedte van het bed: 90 cm
  • Hoogte: Totaal 160 cm / Matras 114 cm vanaf de grond
  • Het trapje kun je zowel links als rechts monteren.

 

Bestaat uit:

  • Semi-hoogslaper bedframe
  • Lattenbodem

De veelzijdigheid verheven naar de hoogtes van de LUFE Semi-hoogslaper met lattenbodem. Een verhoogd bed waar je de ruimte onder het bed kun je gebruiken om te studeren, spelen of je kunt er het een ledikant zetten. Door middel van de “Semi-hoogslaper ombouwkit” met 3 onderdelen kun je semi-hoogslaper in een stapelbed veranderen. Waar eerst het ledikant stond heb je nu een tweede bed. Een bed op de groei.

Het trapje kun je zowel links als rechts monteren.


BESCHRIJVING
DE LUFE Semi-hoogslaper met lattenbodem is een stevig meubel. Ondanks zijn hoogte is het stabiel. Het is zoals al onze meubels uit de LUFE familie gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw.

Het trapje kun je zowel links als rechts monteren.

De LUFE Semi-hoogslaper met lattenbodem is zoals al onze meubels uit de LUFE familie, gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.


Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is de LUFE Semi-hoogslaper met lattenbodem gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE Semi-hoogslaper met lattenbodem in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Semi-hoogslaper met lattenbodem

Semi-hoogslaper met lattenbodem

Zwevend slaap je beter, dicht bij de sterren. Beneden het bed een hoekje voor je bureau. In dezelfde kamer kun je slapen, studeren en spelen.


Schrijf uw recensie