Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Complete Semi-hoogslaper

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Complete Semi-hoogslaper

218,95 €

Zwevend slaap je beter, dicht bij de sterren. Beneden het bed een hoekje voor je bureau of ladekast. In dezelfde kamer kun je slapen, studeren en spelen.

Meer details

De LUFE Complete semi-hoogslaper kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals kussens, bedtafeltjes, bedhekje en de semi-hoogslaper ombouwkit. Met een RASPA ladekast en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


·Bij LUFE hebben we kussens op maat.
·De bijgeleverde matras is naar keus, 17 of 21 cm dik afhankelijk van welke hardheid het beste bij je past.

Levertijd: 1 week


AFWERKINGEN

 • gepolijst hout
 • white-wash
 • mat blank gelakt

KENMERKEN

 • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
 • Lengte van het bed: 207,5 of 197,5 cm
 • Breedte van het bed: 99 cm
 • Hoogte: Totaal 160 cm / Matras 114 cm vanaf de grond
 • Het trapje kun je zowel links als rechts monteren.

 

Bestaat uit:

 • Semi-hoogslaper bedframe
 • Lattenbodem
 • Matras

 

BESCHRIJVING
Zwevend slaap je beter, dicht bij de sterren. Beneden het bed een hoekje voor je bureau. In dezelfde kamer kun je slapen, studeren en spelen. De LUFE complete semi-hoogslaper is inclusief lattenbodem en matras. 100% praktisch.
Het is compatibel met de Semi-hoogslaper ombouwkit dat doormiddel van 3 onderdelen je semi-hoogslaper in een stapelbed verandert.
Personaliseer je LUFE complete Semi-hoogslaper met de andere LUFE meubels die los verkocht worden. Dat bespaart tijd, geld en ruimte.

De LUFE complete Semi-hoogslaper is een compleet bed. Het bestaat uit het bedframe, de lattenbodem en de matras zodat je alles in één hebt. We hebben ook kussens.
Elke kamer kan uniek zijn door de toevoeging van accessoires uit de LUFE familie.

Het trapje kun je zowel links als rechts monteren.

De LUFE complete Semi-hoogslaper is zoals al onze meubels uit de LUFE familie gemaakt door LUFE van massief hout uit duurzame bosbouw. Het is een ecologisch meubel.
Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt. Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is de LUFE complete semi-hoogslaper gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je de LUFE complete semi-hoogslaper in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Complete Semi-hoogslaper

Complete Semi-hoogslaper

Zwevend slaap je beter, dicht bij de sterren. Beneden het bed een hoekje voor je bureau of ladekast. In dezelfde kamer kun je slapen, studeren en spelen.

Schrijf uw recensie