Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Semi-hoogslaper frame

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Semi-hoogslaper frame

104,45 €

De veelzijdigheid in de hoogte verheven met het LUFE semi-hoogslaper frame. Een bed in de hoogte geeft meer mogelijkheden aan je slaapkamer. Je kunt er een eenpersoonsbed of ledikant onder zetten, of zelfs een bureautje. Een bed op niveau.

Meer details

Het LUFE semi-hoogslaper frame kun je combineren met andere meubels uit de LUFE familie zoals matrassen, kussens, bedtafeltjes, bedlades, onderschuifbed of het bedhekje. Deze accessoires worden apart verkocht.
Met de RASPA ladekast en een paar schappenkasten heb je zo een complete kamer. Gemakkelijk, nietwaar?


· De accessoires worden apart verkocht.
· Bij LUFE hebben we matrassen en kussens op maat.
· De lattenbodem en de matrassen zijn optioneel bij dit model.

Levertijd: 1 week

AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt

 

KENMERKEN

  • Materiaal: PEFC gecertificeerd grenen
  • Lengte van het bed: 207,5 of 197,5 cm
  • Breedte van het bed: 99 cm
  • Hoogte: 160 cm / Vrije hoogte onder het bed: 114 cm
  • De trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

 

Bestaat uit:

  • Semi-hoogslaper frame

 

BESCHRIJVING
Het LUFE semi-hoogslaper frame is een stevig meubel, en stabiel ondanks zijn hoogte. Het frame is gemaakt van massief grenen.
De trap kan zowel links als rechts gemonteerd worden.

Het LUFE semi-hoogslaper frame is gemakkelijk te monteren. Je bent klaar in een oogwenk. Het is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: gepolijst hout, white-wash en mat blank gelakt.
Je kunt het meubel ook personaliseren en het een kleurtje geven met onze vernis op waterbasis.

De lattenbodem en matras zijn niet inclusief bij dit model. Die kunnen evenals de andere optionele accessoires apart besteld worden. Dat bespaart geld en tijd. Het LUFE semi-hoogslaper frame is een goedkoop, modern en ecologisch bed.

Trouw aan onze “doe het zelf” filosofie, is het LUFE semi-hoogslaper frame gemakkelijk te monteren. Elk product heeft zijn montage handleiding in PDF die je hieronder vindt, evenals een video. Kijk zelf hoe snel en eenvoudig je het LUFE semi-hoogslaper frame in elkaar zet.

Dit door LUFE gemaakt product heeft 2 jaar garantie. Alle onderdelen zijn van de beste kwaliteit en zijn met de uiterste zorg en precisie gemaakt. Bovendien zijn ze ecologisch met PEFC certificaat, van massief hout uit duurzame plaatselijke bossen.

DOWNLOAD

Schrijf uw recensie

Semi-hoogslaper frame

Semi-hoogslaper frame

De veelzijdigheid in de hoogte verheven met het LUFE semi-hoogslaper frame. Een bed in de hoogte geeft meer mogelijkheden aan je slaapkamer. Je kunt er een eenpersoonsbed of ledikant onder zetten, of zelfs een bureautje. Een bed op niveau.

Schrijf uw recensie