Laagste prijs garantie

Hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Verzending binnen 48/72 uur

Je hebt je meubels in een week in huis

 

Verkoop alleen online

Kom binnen en bestel.

 

Wij zijn fabrikanten

We ontwerpen en produceren hier.

Bedlade

Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

LUFE Bedlade

55,00 €

LUFE bedlade van massief hout met wieltjes zodat het gemakkelijk onder het bed geschoven kan worden, combineerbaar met alle LUFE bedden.

Meer details

AFWERKINGEN

  • gepolijst hout
  • white-wash
  • mat blank gelakt


EIGENSCHAPPEN
Materiaal: PEFC gecertificeerd hout
Lengtes: 190 cm / 2000 cm / 160 cm
Breedtes: 65 cm / 90 cm
Binnenmaten: 2 vakken van 85 x 89 cm voor lades van 200 x 90 cm en 190 x 90 cm
2 vakken van 85 x 63 cm voor lades van 200 x 65 cm en 190 x 65 cm
2 vakken van 69 x 63 cm voor lades van 160 x 65 cm
Hoogte van het front: 21 cm.
De ladelengtes van 190 en 200 passen onder een bed van 2 meter lang. De ladelengte van 160 past onder een bed van 2 meter als je een nachttafeltje/kastje naast je bed hebt staan. De lade van 160 cm is altijd 65 cm breed.
De breedte van 90 cm is voor alle eenpersoonsbedden en de breedte van 650 is als je onder een twijfelaar aan beide kanten bedlades wilt.

 

GOEDKOPE MEUBELS VAN GOEDE KWALITEIT
De filosofie van LUFE is leuk geprijsde zelfbouwmeubels maken van degelijke kwaliteit. Onze nieuwe collectie bestaat uit een reeks massief houten meubels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze LUFE meubels kun je alleen via onze website kopen waardoor we kosten zoals winkelmarges etc. besparen.

ECOLOGISCHE KWALITEIT
Alle LUFE meubels zijn PEFC gecertificeerd. Het zijn ecologische, recyclebare meubels van massief hout dat afkomstig is van duurzame grenen plantages.

MAKKELIJKE MONTAGE
De massief houten meubels van LUFE zijn van het type “Do it yourself easy”. In een paar minuten zet je het in elkaar. Makkelijk en eenvoudig.

GARANTIE
Alle massief houten meubels van LUFE hebben 2 jaar garantie.

Schrijf uw recensie

Bedlade

Bedlade

LUFE bedlade van massief hout met wieltjes zodat het gemakkelijk onder het bed geschoven kan worden, combineerbaar met alle LUFE bedden.

Schrijf uw recensie