Prix minimum garanti

Qualité maximale, prix minimum

 

Envois en 48/72 heures

Livraison à domicile

 

Seulement vente en ligne

Entre et fais ta commande.

 

Nous sommes des fabricants.

Nous dessinons et nous fabriquons ici.

Ceragel Orange
Las fotos muestran los distintos acabados en los que fabricamos los muebles. Sin embargo, ACTUALMENTE NO DISPONEMOS DE TODOS LOS ACABADOS. En cuanto estén disponibles de nuevo, volverá a existir la posibilidad de elegir acabado.

Ceragel Orange

Pour personnaliser la surface en bois brut et la rendre plus solide et résistante à l'usure.

Pot: 0,75 l

Plus de détails

Ceragel is een ecologische vernis speciaal voor massief houten meubels. Je kunt het zowel voor binnen als buiten gebruiken. LUFE beveelt aan om het te gebruiken op de geschuurd massief houten meubels.

 

Het is een vernis op waterbasis in gel vorm. Dankzij deze eigenschap drupt en spettert het niet en wordt traanvorming op verticale vlakken tegengegaan. Het verfraait het hout en beschermt het tegen weersinvloeden op langere termijn.

 

Ceragel bevat conserveermiddel tegen schimmel en geeft het hout waterafstotende eigenschappen. De vochtigheidsregelaar stelt het hout in staat op een natuurlijke wijze te transpireren om een evenwichtige vochtigheidsgraad te behouden. Het genereert een film die niet oplost, scheurt of schilfert.

 

Ceragel geeft een optimaal resultaat zelfs voor de onervaren gebruikers. Tussen de eerste en de tweede laag is het aan te raden het meubel licht te schuren. Een schuurblokje wordt hiervoor meegeleverd.

 

Inhoud: 0,75 L.

Rendement: ongeveer 9 m2/blik per laag.Donner votre avis

Ceragel Orange

Ceragel Orange

Pour personnaliser la surface en bois brut et la rendre plus solide et résistante à l'usure.

Pot: 0,75 l

Donner votre avis